• Αρχική
  • Τουριστικός Οδηγός
  • Τουριστικός Οδηγός

Τουριστικός Οδηγός

Βίντεο

πίσω στις κατηγορίες
Βίντεο
Όλη η μαγεία της φύσης από τους καταρράκτες των «Καληδονιών» και «Μιλλομέρη» στις Πλάτρες, που είναι από τους πιο ψηλούς (12 και 15 μέτρων αντίστοιχα) που έχουμε στην Κύπρο. Μπορεί κάποιος να τους επισκεφθεί είτε πεζός ακολουθώντας το αντίστοιχο μονοπάτι της φύσης που οδηγεί σε αυτούς είτε με αυτοκίνητο.    

Βίντεο
Ταξίδι στις Πλάτρες παρέα με τον νομπελίστα ποιητή Γιώργο Σεφέρη να απαγγέλλει ο ίδιος το πολύ γνωστό σε όλους μας ποίημα του «ΕΛΕΝΗ».

Βίντεο
Απόσπασμα από τη συναυλία – αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στην «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ», στα πλαίσια του 1ou Πολιτιστικού Χειμώνα Κοινοτήτων Λεμεσού, που διοργάνωσαν το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατρών σε συνεργασία με το 9-μελές μουσικό σχήμα «ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ» στις Πλάτρες.    

Βίντεο
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ώρα 5μ.μ η προγραμματισμένη εκδήλωση για το στόλισμα του δέντρου στην Πλατεία της κοινότητας. Από την 1 Δεκεμβρίου μέχρι και της 7 Δεκεμβρίου μαζεύτηκαν στολίδια από τους κατοίκους των Πλατρών έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Παρά τις βροχές που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες το Σάββατο είχαμε ηλιόλουστη μέρα και όχι πολύ παγερή, γεγονός που συνέβαλε στη μεγάλη συμμετοχή των συγχωριανών μας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας. Κέντρο Νεότητας Πλατρών

Βίντεο
Το Κέντρο Νεότητας Πλατρών διοργάνωσε το φεστιβάλ «Platres Urban Art» στις 13 Οκτωβρίου. Μετά από μερικές μέρες βροχής είχαμε μια ηλιόλουστη μέρα που βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Βίντεο
Βίντεο για τη λεβάντα των Πλατρών, τη βασίλισσα των βοτάνων για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, την μυρωδιά της το χρώμα της και την υπέροχη ομορφιά της.

Χάρτης

Powered by Technomart