Τουριστικός Οδηγός

Ξενοδοχεία

πίσω στην κατηγορία

Ξενοδοχείο Semiramis

Ξενοδοχεία
Τοποθετημένο στον πάνω δρόμο των Πλατρών μέσα στο δάσος το ξενοδοχείο Semiramis έχει κτισθεί αρχές της δεκαετίας του 1900 και διατηρεί το παραδοσιακό και κλασικό του στιλ μέχρι τις μέρες μας. Μετά και την πρόσφατη ανακαίνισή του διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχεδιασμό συνδυάζοντας την παραδοσιακή και οικογενειακή φιλοξενία σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον κάνοντας, τη διαμονή σας όμορφη, ξεχωριστή.

Το ξενοδοχείο μας έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και ολόκληρο το εσωτερικό του έχει επανασχεδιαστεί. Τα δωμάτια και σουίτες μας έχουν διαρρυθμιστεί ανάλογα ώστε να επιτρέπουν νέους χώρους υγιεινής ενώ παράλληλα δόθηκε μεγάλη προσοχή έτσι ώστε το κλασικό με το μοντέρνο να συνυπάρχουν αρμονικά, με το παραδοσιακό κυπριακό στιλ. Τα δωμάτια μας είναι εξοπλισμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚOT και διαθέτουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, ανεμιστήρες, ιδιωτικό μπαλκόνι και κεντρική θέρμανση. Ασύρματο δίκτυο wifi δωρεάν παρέχεται στους πελάτες μας το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας.

Νωρίς το πρωί ή/και το σούρουπο, άνοιξη και αρχές του καλοκαιριού, στις βεράντες και τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου μας αντηχεί το μελωδικό τραγούδι των αηδονιών των Πλατρών.

Οι άνθρωποι της Κύπρου φημίζονται για τη φιλοξενία τους. Στο ξενοδοχείο Semiramis συνεχίζουμε τη παράδοση για την οικογενειακή φιλοξενία που προσφέρουμε και που έχουμε κληροδοτήσει. Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Semiramis και υποσχόμαστε να κάνουμε τη διαμονή σας μοναδική και αξέχαστη.


Ανοικτό όλο το Χρόνο
 

Φωτογραφίες

Χάρτης

Powered by Technomart